Home / Art  / MARK NIXON – MUCH LOVED

MARK NIXON – MUCH LOVED

Deel dit bericht!

Doodknuffelen. Niet letterlijk, maar veel is er van deze knuffels niet meer over. Knuffels met een verhaal, jarenlang -soms door diverse generaties- vastgehouden tijdens ons meest kwetsbare moment: de slaap.
Als emotionele steunpilaar, extra kussen of beste vriend. Knuffels zien en horen veel en dat laat duidelijk zijn sporen na. Mark Nixon heeft deze verzameld, gefotografeerd en gepubliceerd in een boek met de passende titel: “Much Loved”. En dat is precies wat het is én meer dan fascinerend om te zien en te lezen.
Kijk voor meer informatie op marknixon.com

Deel dit bericht!

POST TAGS:

[email protected]

Meh synth Schlitz, tempor duis single-origin coffee ea next level ethnic fingerstache fanny pack nostrud. Photo booth anim 8-bit hella, PBR 3 wolf moon beard Helvetic

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.