fbpx
Home / Hi-tech  / NIEUW RUIMTESCHIP BIJ MB&F

NIEUW RUIMTESCHIP BIJ MB&F


Op het eerste oog zou je bij bovenstaande foto waarschijnlijk eerder verwachten dat er ruimtewezens uit stappen dan dat iemand het om zijn pols draagt, maar toch gebeurt dat tweede vaker dan het eerste.

Het is namelijk de Horological Machine No.6 ‘Space Pirate’ van MB&F. Een klein kunstwerkje voor om de pols, onder andere bestaande uit vier jaren van onderzoek en ontwerpen, een design gebaseerd op Japanse sci-fi cartoons en organische rondingen, een binnenwerk van 475 onderdeeltjes en 68 juwelen en een titanium kast met geen enkel vlak stukje. Oh ja, en het kan je ook nog vertellen hoe laat het is..

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

Meh synth Schlitz, tempor duis single-origin coffee ea next level ethnic fingerstache fanny pack nostrud. Photo booth anim 8-bit hella, PBR 3 wolf moon beard Helvetic