Instant Search

A Stylish Magazine for Men

Onderbroekenlol

Goed, je hebt al een tijd een baard staan, draagt je haar in een professionele scheiding, bedekt je hoofd geregeld met een hoed en voelt je helemaal de heer-van-weleer. Maar nu wil je ook op een minder zichtbaar niveau iets doen aan je retro-voorkomen. Want ja, het moet natuurlijk wel allemaal matchen. Tijd dus voor een passende onderbroek. Dat wil zeggen: eentje die bij je past qua stijl!

BoxerUnion_120514_0080Boxer Union biedt klassieke boxershorts, bestaande uit 100 % katoen en geproduceerd in Barcelona, die de namen dragen van legendarische filmsterren die ook ooit dit soort boxershorts droegen in beroemde films. Denk aan iconen als Paul Newman, Jean Paul Belmondo, Cary Grant, Robert de Niro en Leonardo di Caprio.

PAULBRICK_BOXERUNION
Betekent dit dat je je als fan van Paul Newman kunt hullen in een boxershort met de naam The Paul? Nop. Er wordt van de drager van een heuse Boxer Union natuurlijk wel de nodige filmkennis verwacht. Dus een fan van Paul Newman draagt een boxer met de naam The Brick, vernoemd naar Brick Pollit, de rol die Newman speelde in de klassieker Cat on a Hot Tin Roof. En een fan van DiCaprio mag zich dus hullen in The Jim. Want ja, DiCaprio speelde ooit, in 1995, een prachtige rol in The Basketball Diaries en liet daarin zijn onderbroek zien. Het levende bewijs zie je HIER. (Al hebben wij een donkerbruin vermoeden dat hier ook wel eens sprake zou kunnen zijn van een stuntman – maar zo niet, dan petje af voor Leo!).

LEOJIM_BOXERUNIONUitdaging voor filmliefhebbers: raad de naam van de onderbroeken opgedragen aan Jean Paul Belmondo, Cary Grant en Robert de Niro!

Boxershorts van Boxer Union zijn onder meer HIER verkrijgbaar voor € 27,50 per stuk.