fbpx
Home / Like & Win  / Unieke Birdman actie

Unieke Birdman actie

Liefhebbers van het betere regisseer- en camerawerk móeten Birdman, de grote Oscar-winnaar dit jaar, ab-so-luut zien! Regisseur Alejandro González Iñárritu verricht met lange en gecompliceerde shots het ene huzarenstukje na het andere in deze (tragische/komische/aangrijpende/verwarrende/fascinerende) productie.Birdman-BD-front.

Birdman is bepaald geen hapklaar stukje Hollywood-vermaak, maar biedt 115 minuten originaliteit en prachtig acteerwerk, met een bijzondere hoofdrol van Michael Keaton. Bijzonder, omdat de film het verhaal vertelt van acteur Riggan Thomson (Keaton), die in de jaren ’80 bekend stond om zijn rol als superheld Birdman, maar nu al jaren niet meer aan de bak komt. Hij plant een grootse comeback door een Broadway show te schrijven, te regisseren en de hoofdrol te vertolken. Opvallende parallel met Michael Keaton’s echte leven is natuurlijk dat ook hij in de jaren ’90 de hoofdrol vertolkte in diverse superhero-films (als Batman) en hij sindsdien eigenlijk alleen maar kleinere rollen kreeg in minder succesvolle films. Met nu dus deze glorieuze ‘dubbele return’ als Oscar-winnende Birdman. Birdman, met naast Michael Keaton ook Edward Norton, Naomie Watts en Zach Galifanakis, is vanaf 27 mei verkrijgbaar op Blu-ray en DVD.

Win een originele still uit Birdman op plexiglas!
GW verloot een originele en exclusieve ‘still’ uit Birdman, gemaakt door Academy Award (Best Cinematography) winnaar Emmanuel Lubezki “Chivo”, (70 x 100 cm), door Albelli afgedrukt op plexiglas (t.w.v. € 134,95).

Wil je deze unieke prijs, samen met de Birdman-DVD natuurlijk, winnen? Stuur dan een e-mail met je NAW-gegevens naar info@gentlemenswatch.com o.v.v. Birdman.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

Meh synth Schlitz, tempor duis single-origin coffee ea next level ethnic fingerstache fanny pack nostrud. Photo booth anim 8-bit hella, PBR 3 wolf moon beard Helvetic