fbpx
Home / Like & Win  / Surprise, surprise. Win een horloge!

Surprise, surprise. Win een horloge!


Het is alweer een tijdje geleden (1998) dat regisseur Mike van Diem met de film Karakter, nota bene zijn debuutfilm, de Oscar voor beste niet-Engelstalige film in de wacht sleepte. Sinds die tijd regisseerde hij uitsluitend nog commercials. Maar nu is er ein-de-lijk weer een echte speelfilm: De Surprise. Een verrassende (what’s in a name) romantische komedie met in de hoofdrollen Jeroen van Koningsbrugge en Georgina Verbaan. Het verhaal in het kort: Multimiljonair Jacob (Van Koningsbrugge) wordt verliefd op Anne (Verbaan). Er is alleen één probleempje: beide hebben, onafhankelijk van elkaar, in een depressieve bui een contract afgesloten met een obscuur bedrijf. Via dat contract hebben ze dit bedrijf de opdracht gegeven hen op verrassende wijze naar de andere wereld te helpen. Een soort zelfmoord door moord dus.

Eenmaal verliefd en weer gelukkig proberen ze dit contract te verbreken. Maar dat blijkt niet zo eenvoudig. De film is absoluut een prettige aanrader voor een avondje lente-bios met je geliefde (m/v). En mocht je je afvragen welk horloge Jeroen van Koningsbrugge draagt in de film: dat is een Junghans Meister Telemeter. Het Duitse Junghans maakte al slimme horloge lang voordat iemand ooit van een smartwatch had gehoord. Zo ontvangt het uurwerk radiografische signalen, om altijd exact gelijk te lopen met een centrale atoomklok. Tot op de seconde nauwkeurig!

Win een echte Junghans winnen, te weten de Milano (t.w.v. € 450,-)! Die beschikt naast radiografische precisie over digitale datum weergave, krasvast saffier glas en is het waterdicht tot 5 atm.

Hoe? Stuur gewoon een e-mail naar info@gentlemenswatch.com met je NAW-gegevens, o.v.v. Junghans Milano, en je loot automatisch mee!

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

Meh synth Schlitz, tempor duis single-origin coffee ea next level ethnic fingerstache fanny pack nostrud. Photo booth anim 8-bit hella, PBR 3 wolf moon beard Helvetic