fbpx
Home / Food & Drinks  / Win of geef een whiskyreis

Win of geef een whiskyreis

Op zoek naar een origineel cadeau? Dan hebben wij nog wel een goede suggestie: een virtuele whiskyreis. Waarbij het reizen virtueel (dus niet echt) gebeurt, maar de whisky wel degelijk helemaal echt is.En tja, na een paar slokken van het goddelijke goud willen we vader natuurlijk niet meer achter het stuur van zijn auto zien.

The facts: dit najaar openen de Nederlandse theaters hun deuren voor een unieke show. De Virtuele Whiskyreis Glenfiddich. Tijdens deze ‘rondleiding’ door een van de meest bekende distilleerderijen van Schotland, leert de bezoeker alles over het eeuwenoude ambacht van whisky maken. Prachtige beelden met een bijzonder verhaal passeren de revue. En tegelijkertijd vindt er natuurlijk een echte proeverij plaats! Zo ontdekt men aan de hand van kleur, geur en smaak, de mystiek van Schotland en de drank waarmee het land wereldberoemd is geworden. Kortom, een unieke whisky ervaring waar liefhebbers, beginners en kenners, dit eeuwenoude Schotse product kunnen beleven in al haar toonaarden. Wij zeggen dan Slàinte Mhath!

De Virtuele Whiskyreis Glenfiddich tour vindt plaats van september 2015 tot april 2016. Kaarten, inclusief unieke tastingbox, kosten €22,50 en zijn verkrijgbaar via de theaterwebsites. Klik HIER voor de actuele speeldata en meer informatie. Er geldt een minimale leeftijd van 18 jaar.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS:

Meh synth Schlitz, tempor duis single-origin coffee ea next level ethnic fingerstache fanny pack nostrud. Photo booth anim 8-bit hella, PBR 3 wolf moon beard Helvetic