fbpx
Home / Like & Win  / Dodelijk goeie film

Dodelijk goeie film

American Sniper won er niet één, maar was bij de 87eAcademy Awards wel genomineerd voor maar liefst 6 Oscars (waaronder Beste Film, Beste aangepaste Screenplay en Beste Acteur voor Bradley Cooper).

Dat de film na de uitreiking met lege handen stond was vooral te wijten aan de sterke concurrentie, die de jury kennelijk nog iets beter in de smaak viel. Maar American Sniper is en blijft een absolute must-see! Niet voor niets publiceerden we in GW # 52 een uitgebreid interview dat we hadden met regisseur Clint Eastwood over deze indringende productie.

Voor wie geen idee is waar dit allemaal over gaat: de film vertelt het verhaal van Chris Kyle (Bradley Cooper). Beroep: scherpschutter. En niet zo maar een. Kyle staat bekend als de dodelijkste scherpschutter uit de Amerikaanse leger, met 255 doden op zijn conto, waarvan er 160 officieel zijn erkend door het ministerie van defensie. Iraakse opstandelingen noemden hem de “duivel van Ramadi” en plaatsten hoge premies op zijn hoofd. Hij ontving diverse eervolle onderscheidingen voor zijn heldendaden en trouwe dienst. In 2009 werd Kyle eervol ontslagen uit de U.S. Navy, waarna hij zijn bestseller autobiografie American Sniper schreef, die in 2012 uitkwam. In 2013 raakte hij dodelijk gewond op een schietbaan in Texas; de vermoedelijke dader is aangeklaagd voor moord.BX_AMSNIPER_BD_SL_NONUV_3D

Zien? hij is nu uit op Blu-ray en DVD! En hé, je kent ons, wij geven natuurlijk een paar Blu-rays gratis weg. Meeloten hiervoor? Stuur een email met je naw-gegevens naar info@gentlemenswatch.com o.v.v. American Sniper!

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

Meh synth Schlitz, tempor duis single-origin coffee ea next level ethnic fingerstache fanny pack nostrud. Photo booth anim 8-bit hella, PBR 3 wolf moon beard Helvetic