fbpx
Home / Horloges  / Je ziet veel maar niet alles

Je ziet veel maar niet alles

Je kijkt naar het plaatje en ziet achtereenvolgens mr. George Clooney (met zijn immer goed op de foto staande hoofd – hoe doet ie dat toch?), je ziet een gave motor (en komt er na enige studie achter dat dit een heuse Triumph moet zijn), je ziet een fotograaf (die zich waarschijnlijk niet realiseert dat hij zelf ook gefotografeerd wordt), je ziet een man een wit scherm in de lucht houden (en realiseert je dat dit bedoeld is om het licht zodanig op Clooney te reflecteren dat ie altijd goed op de foto staat – dus zó doet ie dat) en je vraagt je af waarom die andere man met dat andere lichtscherm in godsnaam zijn arm heeft volgeplakt met vlinderplaatjes.

Maar wat je bijna niet ziet en waar deze fotoshoot helemaal om draait is DIT legendarische horloge! (Met op de site een alleraardigst visueel dingetje om te zien hoe oud nieuw heeft geïnspireerd. Zeker even klikken dus!)

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS:

Meh synth Schlitz, tempor duis single-origin coffee ea next level ethnic fingerstache fanny pack nostrud. Photo booth anim 8-bit hella, PBR 3 wolf moon beard Helvetic