fbpx
Home / Places  / FLOOR17: Culinair op hoog niveau

FLOOR17: Culinair op hoog niveau

Dineren en borrelen op 85 meter hoogte met een fascinerend uitzicht over heel  Amsterdam? Dat kan sinds kort op de 17de verdieping van Hotel Ramada Apollo Amsterdam Centre, het hoogste openlucht terras wat Amsterdam rijk is.Geopend in augustus 2012 is dit het grootste Ramada-hotel van Europa. Het is gevestigd aan de ring van Amsterdam en gelegen in een voormalig leegstaand kantoorpand. Na vier jaar leegstand is het gebouw omgetoverd tot een vier sterren hotel met 446 kamers en 8 meeting rooms. Met de opening van Floor17 en haar Rooftop Terrace is Amsterdam een absolute hotspot rijker.

Men kan hier terecht voor een (zakelijke) lunch, diner op topniveau of voor een signature cocktail. En in het weekend wordt de skybar na het diner omgetoverd tot een club met internationale allure, waar bekende nationale en internationale dj’s draaien en artiesten optreden.

Op het terras is het een kwestie van kiezen: genieten van het adembenemende 360° uitzicht over Amsterdam of meekijken in de open keuken, waar Franse en internationale gerechten worden bereid met lokale biologische producten. Deze keuken wordt gerund door Richard Matulessy, voormalig Executive chef van het Amstel Hotel. De lunch bestaat uit een fijne selectie van internationale klassiekers. Bij het diner kan men kiezen uit een continu wisselend 3, 5 of 7 gangendiner, samengesteld door de chef met de meest verse ingrediënten van die dag.

Jawel, vele wereldsteden gingen onze hoofdstad voor, maar nu is er dan eindelijk ook een Rooftop Terrace met internationale allure in Amsterdam. Deze zomer lanceert het hotel het Triple DDD concept,de Drink, Dine & Dance experience. Daarbij worden er verschillende besloten en openbare evenementen georganiseerd, zoals Rooftop Hottub en Movie Nights, Sunrise Yoga en Picknick-events.

Praktische zaken
Floor17 is 7 dagen per week geopend voor de lunch en het diner. Onder het hotel zit een  parkeergarage welke beschikt over 300 parkeerplekken. Parkeren is gratis voor bezoekers van Floor17. Reserveren is aan te raden en mogelijk via +31 (0) 20 207 0000 of via de website www.floor17.nl.

Ramada Apollo Amsterdam Centre
Skybar & Restaurant Floor17
Staalmeesterslaan 410
1057 PH Amsterdam
T: +31 (0) 20 207 0000
www.floor17.nl

 

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS:

Meh synth Schlitz, tempor duis single-origin coffee ea next level ethnic fingerstache fanny pack nostrud. Photo booth anim 8-bit hella, PBR 3 wolf moon beard Helvetic