fbpx
Home / Fashion  / GW Essential: Het witte t-shirt

GW Essential: Het witte t-shirt

Welke man heeft er eigenlijk geen wit t-shirt in z’n kast? Is het niet zo, ga er dan als de wiedeweerga één halen! Het is de  basic aller basics. Op een casual geklede zomerse dag heb je eigenlijk niet meer nodig dan een kraakhelder wit t-shirt en een jeans of andere relaxte broek.

Neem een voorbeeld aan Marlon Brando. Vereeuwigd met het van oorsprong een stuk onderkleding van de Amerikaanse marine op de filmposter van ‘A Streetcar Named Desire’.  Indertijd was het witte t-shirt een goedkoop, praktisch en makkelijk te wassen kledingstuk. Na Brando’s verschijning in de desbetreffende film verwierf het zijn fashionable status en inmiddels is het niet meer weg te denken als garderobe-item.

Credits: T-shirt van Armed Angels gemaakt van 100% biologisch fairtrade katoen €29,90

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS:

Meh synth Schlitz, tempor duis single-origin coffee ea next level ethnic fingerstache fanny pack nostrud. Photo booth anim 8-bit hella, PBR 3 wolf moon beard Helvetic