Instant Search

A Stylish Magazine for Men

Tiffany East West

Goed, naar Tiffany gaat u in de eerste plaats om een aardigheidje te kopen voor uw vrouw of vriendin. Een ring of een armband of een ketting, natuurlijk verpakt in zo’n kenmerkend blauwgroen doosje met een witte strik er omheen.
Maar als u er toch bent, bekijk dan ook direct even de nieuwe collectie herenhorloges, want daar zitten een aantal heel aardige exemplaren tussen. Zoals deze markante East West. Misschien niet het handigste horloge om de tijd op af te lezen, want u draagt hem feitelijk op z’n kant, maar wel een heel originele. En erg stijlvol vormgegeven, met z’n retro elementen en gewelfde kastvorm. Bovendien, de relatie tussen Tiffany en tijd is er een met legendarische allure. Het was immers oprichter Charles Lewis Tiffany himself die al in 1853 de gevel van zijn winkel opsierde met de 2,7 meter hoge Atlas-klok, dezelfde klok die vandaag de dag boven de Fifth Avenue Flagship Store huist en dus al ruim anderhalve eeuw voor New Yorkers geldt als dé standaard tijd.

De Tiffany East West, gemaakt van edelstaal, is verkrijgbaar met witte en blauwe wijzerplaat. Voorzien van Zwitsers quarz-uurwerk. Kost € 3700,-

www.tiffany.com