fbpx
Home / Gadgets  / Ware kunst

Ware kunst

Goed fotograferen leer je door te kijken en precies het juiste moment te kiezen. Vroeger was dat een vanzelfsprekendheid. Maar sinds we digitaal fotograferen klinkt iedereen er lustig op los, in de hoop dat er wel iets goeds tussen zit. En zo niet, dan wissen we alles gewoon weer. De Leica M-A dwingt weer tot kijken, tot fotograferen zoals dat ooit bedoeld is. Zónder geheugenkaart, zónder display, zónder belichtingsmeter, zelfs zónder batterij, maar mét filmpjes en de hartverwarmende mechanische akoestiek van een echte ontspanknop en een transporthandel. En natuurlijk dat piepkleine venstertje  naast de transporthandel waardoor te zien is hoeveel foto’s er nog op het filmpje passen. Opdat er weloverwogen gekozen en geklikt wordt. En uiteindelijk ieder beeld telt. De Leica M-A kost € 3915,- (body)  www.leica.com

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS:

Meh synth Schlitz, tempor duis single-origin coffee ea next level ethnic fingerstache fanny pack nostrud. Photo booth anim 8-bit hella, PBR 3 wolf moon beard Helvetic