fbpx
Home / Like & Win  / WIN: The transporter refueled

WIN: The transporter refueled

Win tickets voor The TRANSPORTER REFUELED

Wijzig nooit de overeenkomst, vermeld geen namen en maak het pakket nooit open; de basisregels uit de Transporter-filmreeks zijn ook voor de 4e aflevering, THE TRANSPORTER REFUELED, onveranderd gebleven.Of nee, toch niet. transporter3Regel 4 was namelijk: Jason Statham speelt de hoofdrol. Maar Statham heeft er de brui aan gegeven. Naar verluid omdat hij meer wilde verdienen dan de producenten hem wilden bieden. In zijn plaats wordt de rol van Frank Martin, de beste chauffeur die er is, nu ingevuld door Ed Skrein (bekend uit o.m. Game of Thrones).

Het verhaal: Wanneer Frank wordt ingehuurd door de verleidelijke en mysterieuze Anna (Loan Chabanol) en haar drie sidekicks, ontdekt hij al snel dat hij erin geluisd wordt. Ze hebben zijn vader (Ray Stevenson) ontvoerd om zijn hulp af te dwingen bij het uitschakelen van een groep meedogenloze Russische mensenhandelaars. Gevoed door wraak zal Frank alle regels moeten breken om zijn vader te redden.

In THE TRANSPORTER REFUELED is de inzet nog groter en de technologie nog beter, maar hamvraag luidt natuurlijk: is Skrein in staat om Statham te doen vergeten? Het antwoord? Dat mag je zelf gaan uitvinden. We geven namelijk 3 x 2 vrijkaarten weg (plús een paar blijmakende dvd-pakketten met actiefilms, zoals Taken 3, Need for Speed en Run All Night. En we zijn de beroerdste niet, dus we doen er ook nog een paar ‘altijd handig’ gereedschapsets bij, voor het betere kluswerk onderweg).

Winnen? Stuur dan vóór 5 oktober 2015 een email met je naw-gegevens naar info@gentlemenswatch.com o.v.v. Transporter.

THE TRANSPORTER REFUELED draait vanaf 24 september in de bioscoop.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS:

Meh synth Schlitz, tempor duis single-origin coffee ea next level ethnic fingerstache fanny pack nostrud. Photo booth anim 8-bit hella, PBR 3 wolf moon beard Helvetic