fbpx
Home / Media  / Henry Cavill

Henry Cavill

Voordat Henry Cavill in 2016 weer de rode cape om slaat in Batman v Superman: Dawn of Justice, blies hij eerst nog even de 50 jaar oude spionageserie The Man from U.N.C.L.E. nieuw leven in.

Gentlemen’s Watch sprak de 32-jarige Brit exclusief in Rome. Een eeuwigheid verwijderd van de gezette en onzekere Cavill in zijn tienerjaren. “Zeg maar gerust dat ik een dikkerdje was hoor,” aldus Cavill droog en met een grijns. “Ik hield van eten, veel eten. Daar werd ik ook mee gepest. Dat was vervelend, maar ik zit er niet meer mee. Het helpt me om te weten waarnaar ik niet meer terug wil. Niet dat ik nu panisch koolhydraat-arm en suikervrij eet. Ik kan nog steeds genieten van eten, net zoals van drank en vrouwen, maar met mate.”

Lees het hele interview in Gentlemen’s Watch # 54. Nu in de winkel!

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD