fbpx
Home / Media  / Een killer van een serie

Een killer van een serie

Nog één seizoen nagelbijten en dan hebben we het antwoord: overleeft Ryan Hardy (Kevin Bacon) het netwerk van seriemoordenaars dat hij probeert te stoppen? BX_FOLLOWINGS3_BD_SC_3DWant laten we wel wezen: een agent die een seriemoordenaar probeert te stoppen blijkt in de meeste series uiteindelijk toch een geval appeltje-eitje. Maar Hardy neemt het op tegen een complete léger van seriemoordenaars. En da’s andere koek.

In het derde seizoen van The Following zit opper-seriemoordenaar Joe Carroll (James Purefoy) in de dodencel en lijken zijn volgers hem te zijn ont-volgd. Ryan Hardy kan dus eindelijk verder met zijn leven. Maar je raadt het al: dit prille geluk wordt al snel teniet gedaan door een aantal gruwelijke gebeurtenissen. Ryan en zijn team moeten de waarheid achter de vreselijke geweldsmisdrijven ontrafelen, voor het hen allen vernietigt. En de uitkomst blijkt erger dan ze ooit hadden kunnen bedenken: Joe Carroll was slechts het begin…

In de eerste twee seizoenen bracht Ryan Hardy het er nog levend vanaf. Maar dat was natuurlijk alleen maar om dit derde -en tevens laatste- seizoen mogelijk te maken. En omdat hiermee de serie ten einde loopt, is nu dus alles mogelijk…

The Following is meermalen onderscheiden, waaronder Critic’s Choice Award voor beste nieuwe serie (2012). Het derde seizoen met 15 razend spannende en keiharde afleveringen is vanaf 7 oktober verkrijgbaar op Blu-ray en DVD. Enjoy!

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD