fbpx
Home / Like & Win  / Sicario

Sicario

Wij denken dat Sicario een must-see film is die je absoluut niet wilt missen. Daarom…

sicario_60082401_ps_1_s-low…hebben we het lumineuze idee opgevat om 3×2 vrijkaarten te verloten! Jawel, geen dank. En voor de leuk doen we daar ook nog eens een paar schitterende DVD-pakketten bij!

Waar Sicario (16+) over gaat? Over de idealistische FBI agent Kate (Emily Blunt), die wordt uitgekozen door elite taskforce-ambtenaar Matt Graves (Josh Brolin) om te helpen bij de escalerende oorlog tegen drugs. In het wetteloze grensgebied dat zich uitstrekt tussen de VS en Mexico gaat het team op een geheime missie, onder leiding van Alejandro, een raadselachtige consultant met een nogal twijfelachtig verleden (Benicio Del Toro). Om te kunnen overleven wordt Kate gedwongen om alles te betwijfelen waar ze tot dan toe in heeft geloofd. Sicario draait vanaf 8 oktober in de bioscoop.

Maar hé, woorden zeggen niet alles. Zelfs niet als ze van ons komen. Dus bekijk vooral de trailer om jezelf te overtuigen!

 

Het DVD-pakket wat we erbij verloten bevat overigens ook een paar mooie kwaliteitsfilms: Prisoners, End of Watch en Incendies!

End_of_Watch_DVD_ST_RT_2DPrisoners_DVD_2Dincendies_31415021714

 

Kans maken op al dit moois? Stuur dan snel een e-mail met naw-gegevens naar info[at-tekentje]gentlemenswatch.com. Winnaars ontvangen automatisch bericht. 

 

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS: