fbpx
Home / Gadgets  / 2 x TAG Heuer die je niet mag missen

2 x TAG Heuer die je niet mag missen

Ook TAG Heuer heeft inmiddels zijn eigen smartwatch gelanceerd. Met looks gebaseerd op de bekende Carrera is het wat ons betreft de aantrekkelijkste smartwatch tot nu toe. Maar er is meer nieuws…

TH-CW-Base1b+CADDe TAG Heuer oogt als een ‘echt’ horloge, met de juiste vorm en afmetingen. En met digitale wijzerplaten die bijna niet van z’n mechanische evenknie zijn te onderscheiden. Ware het niet dat je iedere dag voor een ander kleurtje kunt kiezen. Verder een slim horloge, dat werd ontwikkeld in samenwerking met Google en Intel. Wie kennis wil maken met de vele, vaak handige, soms gewoon leuke functies, klikt HIER. De Tag Heuer Carrera Connected kost zo’n € 1350,-

Inruilen

Aardige troef van de Carrera Connected is het feit dat de eigenaar ‘m na twee jaar (da’s einde garantie periode) mág inruilen tegen een mechanisch exemplaar. Eentje die qua look en feel vrijwel overeenkomt met deze smartwatch, maar dan is voorzien van een klassiek mechanisch Swiss made uurwerkje. Deze horloges worden exclusief ontworpen én gereserveerd voor kopers van de Carrera Connected en zijn niet los te koop. Fijn idee voor het geval smartwatches over twee jaar niet meer dan een kortstondige hype zijn gebleken of voor wie na twee jaar denkt toe te zijn aan een volwassen / klassiek horloge. O, wie de overstap tzt wil maken, moet wel zo’n 1350 euro bijbetalen.

Tourbillon prijsdoorbraak

Ander nieuwtje van TAG Heuer en zeker zo interessant: de aankondiging van de TAG Heuer Carrera Calibre Heuer 02 Phantom Tourbillon. Veel weten we er nog niet van, behalve dat ie zwart is en voorzien van een Swiss made tourbillon en dat ie… MINDER DAN 15 mille gaat kosten! Dat is niets meer of minder dan een regelrechte prijsrevolutie in de markt van Zwitserse tourbillon horloges!

Meer hierover na BaselWorld 2016.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD