fbpx
Home / Fashion  / Top Gear

Top Gear

Een man met stijl kiest voor goede gereedschappen en accessoires waar hij op kan bouwen. Dingen die nu goed zijn, maar ook over vele jaren van nu. En ondertussen alleen maar mooier worden….

Scherp

Een degelijk stuk gereedschap en sieraad in een, deze Gentac Walden van William Henry. Met een lemmet van patroongewelfd Damasceens staal voorzien van geharde ZDP-189 kern, voor het betere snijwerk, een leven lang. Het heft is een interessante ontmoeting tussen modern carbon fiber en de oude Indiase ‘koftgari’ techniek, waarmee 24 karaat gouden patronen zijn ingelegd. Het vergrendelmechanisme en de duimknop zijn ingelegd met spinel. Online te bestellen. Kost 1450 USD. Oplage 50 stuks.

Geleefd  LeatherBrixton_AntiqueCognac_Front

ONA maakt mooie tassen. Nog mooier zijn tassen van ONA die al een tijdje in gebruik zijn. En het mooist zijn tassen van ONA die al járen met het baasje op stap gaan, liefst de hele wereld over. Zo ook deze Brixton, een cameratas in gewaxed Italiaans leer. Gemaakt om een rijk patina te verwerven naarmate de tijd verstrijkt. Met ruimte voor een camerabody, twee of drie objectieven en een 13-inch laptop. Bijvoorbeeld. Iets anders mag ook. Zo lang hij maar gebruikt wordt, op stap mag en steeds mooier kan worden. Online te bestellen. Kost 439 USD.

Keb_Eco_Shell_Jacket_Man_AutumnDroog

De nieuwe Eco-Shell 3-Layer Stretch van het Zweedse Fjällräven is ontworpen om het leven tijdens nat en onstuimig weer te veraangenamen. Hij is wind- en waterdicht, ademend en stretchend. Maar dat zijn meer jassen. Wat deze Eco Shell uniek maakt is dat hij recyclebaar is, fluorcarbonvrij en klimaatneutraal geproduceerd. Een milieuvriendelijke hardshell dus. En dat is mooi. Want lopen in de regen zonder nat te worden in een jas waarvan je bovendien weet dat hij geen zure regen zal veroorzaken, is iets waar we absoluut blij van worden. Kost € 469,95.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS: