fbpx
Home / Like & Win  / Mad (about) Max

Mad (about) Max

Een oud nieuwtje, gewoon omdat we de foto’s van deze power-ladies zo fraai vinden. En natuurlijk omdat dit een film is die je niet mag missen. Want…

FRD-02064r…over het algemeen worden remakes -of zeer late follow-ups, zoals hier het geval is- er niet beter op. Maar heel soms is er een uitzondering op die regel. Mad Max Fury Road is er zo één. De postapocalyptische film-trilogie uit de jaren zeventig en tachtig uit de vorige eeuw, met Mel Gibson in de hoofdrol, werd een cult-klassieker. Regisseur toentertijd was George Miller. In de tijd tussen de laatste ‘oude’ Mad Max (1985) en nu is dertig jaar verstreken. In de periode is Miller niet bijzonder actief geweest. Welgeteld regisseerde hij een film of tien. Maar zijn vakbekwaamheid ging er bepaald niet op achteruit. Getuige deze Mad Max Fury Road, met in de hoofdrollen Tom Hardy en Charlize Theron. Want ook die werd – na drie decennia adempauze- geschoten onder regie van diezelfde George Miller. FRD-22430rEn het is met afstand de beste Mad Max tot nu toe! Dat schept hoge verwachtingen voor de toekomst. Want George Miller is alweer bezig met een volgende Mad Max, genaamd The Wasteland, welke ergens in de toekomst wordt verwacht. Wanneer precies weet nog niemand. Maar aangezien ook in deze film Tom Hardy de hoofdrol zal vertolken, lijkt een pauze van opnieuw 30 jaar ons niet waarschijnlijk.

Gemist in de bioscoop? Mad MaxFury Road is inmiddels verkrijgbaar Blu-ray en DVD. En… in de nieuwste GW staat een actie om deze gratissss en voor nietssss te winnen! Dus check het magazine. En klik op foto onder voor TRAILER!FRD-DS-00165r

 

 

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS: