fbpx
Home / Like & Win  / Gitzwart vermaak

Gitzwart vermaak

Als de sinistere humor in seizoen 1 van Fargo (winnaar van twee Golden Globes en drie Emmy Awards) je goed beviel, dan zul je seizoen 2 helemaal fantastisch vinden!

FARGO -- Pictured: Ted Danson as Hank Larsson. CR: Mathias Clamer/FX

FARGO — Pictured: Ted Danson as Hank Larsson.
CR: Mathias Clamer/FX

De gebroeders Coen (The Big Lebowski, Bridge of Spies), bekend om hun scherpe zwarte humor, weten met seizoen 2 wederom een fantastische serie neer te zetten, gebaseerd op de gelijknamige film uit 1996. De hoge score van 9.1 op IMDB zegt genoeg: na de eerste aflevering ben je gegarandeerd ‘hooked’ aan de compleet nieuwe verhaallijn, personages en briljante dialogen.

Verhaallijn? Het leven van doorsnee burgers Peggy en Ed Blumquist zal nooit meer hetzelfde zijn wanneer zij per ongeluk verantwoordelijk zijn voor de moord op een Gerhardt, lid van de meest gevreesde familie van het Midwesten. Ieder personage in deze spraakmakende miniserie is uniek en weet je vanaf het eerste moment mee te slepen in dit heftige, maar veelal ook hilarische verhaal.

Een fenomenale cast met onder meer Kirsten Dunst, Patrick Wilson en Ted Danson vormt de hoofdattractie in dit tweede seizoen.Fargo_S2_BD_3D_packshot

Leuk weetje: Hoewel de zin Inspired on true events aan het begin van elke aflevering vooral sarcastisch is bedoeld, zitten er wel degelijk fragmenten in de serie die gebaseerd zijn op de realiteit. Zo is er – net zoals Peggy Blumquist in de serie doet – daadwerkelijk een verpleegster in Texas geweest die na een aanrijding met een man, vrolijk naar huis reed met de man nog vast in haar voorruit.

Meest originele en veelgeprezen serie van het moment is vanaf 27 april beschikbaar op DVD en Blu-ray.

Fargo S2 blanketMaar… wij verloten een Blu-ray onder onze lezers. Winnen? Dat kan door dit stukje op FB te liken of een e-mail te sturen naar info@gentlemenswatch.com ovv Fargo 2. En als hartverwarmend extraatje doen we er voor de leuk een nergens-anders-verkrijgbare-en-dus-zeer-exclusieve Fargo fleecedeken bij!

Voorproefje? Kijk de trailer hier:

 

 

 

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS: