fbpx
Home / Food & Drinks  / PIMMR, de slimme restaurant-vinderrrr!

PIMMR, de slimme restaurant-vinderrrr!

In een onbekende stad snel even een restaurant vinden dat helemaal aansluit op jouw wensen? Da’s niet altijd even gemakkelijk. Tot nu toe….

Pimmr is een gloednieuwe app, beschikbaar op web en iOS, die je hiermee helpt op basis van artifical intelligence. Het enige wat je hoeft te doen is via een aantal tags je voorkeuren invullen op basis van smaak, sfeer en gelegenheid. Pimmr berekent vervolgens welke 5 restaurants hier het beste bij aansluiten.Pimmr website

Logo PimmrEeuwig scrollen op het web voor een leuk restaurant en vertrouwen op reviews van mensen die je helemaal niet kent hoeft dus niet meer! In de app van Pimmr kun je makkelijk je voorkeuren ingeven; ga je voor organisch of vlees, avontuur of modern, chic of casual? Door de app vaker te gebruiken en het restaurant achteraf te beoordelen werk je aan een persoonlijk smaakprofiel. Dit profiel wordt vergeleken met het restaurantaanbod, maar ook met mensen die qua smaak overeenkomen. Zo kan Pimmr je ook wijzen op restaurants waarvan de kans groot is dat je ze leuk vindt.

Pimmr is nu beschikbaar in de App Store en op www.Pimmr.com.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD