fbpx
Home / Food & Drinks  / Fruity water on the go

Fruity water on the go

Gevonden: de ideale drinkfles bij grote dorst. En gezonder is nauwelijks denkbaar. Puur natuur, fris en altijd lekker.

contigo-fruit-5562Contigo brengt de Cortland Infuser op de markt omdat er veel vraag was naar een handige drinkfles voor ‘infused water’ on the go. Dat werkt eenvoudig: je vult de infusie-cup met fruit of kruiden en draait deze aan de onderzijde op de fles. Aan de bovenzijde vul je de fles vervolgens met water. Het drinkt prima omdat het fruit niet los in de fles drijft. Ook is de Cortland Infuser voorzien van speciale technologie: je duwt om te drinken en laat los om te sluiten. En tussen twee slokken sluit het systeem zelfs automatisch. 100% lekvrij dus. Ideale partner bij sport, een fietstocht of op het werk. Als extra heeft Cortland een beschermkapje om de drinktuit zuiver te houden en een vergrendelsysteem zodat je niet per ongeluk de drinkknop indrukt. Met de karabijnhaak klik je de waterfles makkelijk aan je riem of tas vast. Ook handig: hij kan probleemloos in de vaatwasser en is dus eenvoudig te reinigen. Inhoud is 790 ml en de fles is verkrijgbaar in twee kleuren: watermelon en vibrantlime voor € 29,95. Check HIER.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD