fbpx
Home / Media  / De wildernis in met DiCaprio

De wildernis in met DiCaprio

Het is zover, de film die Leonardo DiCaprio -eindelijk- zijn al lang verdiende Oscar opleverde, is nu verkrijgbaar op Blu-ray, DVD, UHD en Digital HD…

The Revenant is zonder meer een van de beste films van het afgelopen jaar. En wij zijn niet de enigen die er zo over denken: met in totaal 11 awards – drie Oscars, drie Golden Globes en vijf BAFTA’s – is het ook de meest geprezen film van het jaar en dus een absolute must-have in je collectie. De film is geïnspireerd op een waar gebeurd verhaal over de legendarische ontdekkingsreiziger Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) op zijn zoektocht naar overleving en rechtvaardigheid. Tijdens een expeditie in de Amerikaanse wildernis wordt Glass bruut aangevallen door een beer en voor dood achtergelaten door een onbetrouwbaar lid (Tom Hardy) van zijn team. Glass begint aan een reis door een levensgevaarlijke omgeving om te overleven en wraak te nemen. Het indrukwekkende en wondermooi gefilmde avontuur laat zien hoe ongelooflijk sterk de menselijke geest kan zijn en geldt als een van de meest meeslepende filmervaringen ooit.

BD_3D_2Leonardo DiCaprio (The Wolf of Wall Street, Titanic) speelt de sterren van de hemel als ontdekkingsreiziger Hugh Glass. Daarbij wordt DiCaprio bijgestaan door andere Tom Hardy (Inception, The Dark Knight Rises) die de rol vertolkt als doorgewinterde Fitzergald en Will Poulter (We’re the Millers, The Maze Runner) die avonturier Bridger speelt. 

Voor wie gek is op aardige feitjes: Wist je dat…

…Leonardo tijdens de opnames vis rechtstreeks uit de rivier heeft gegeten? Jawel, verse sushi in het Wilde Westen!

Het natuurlijk daglicht zo’n belangrijke rol speelde in de visie van regisseur Alejandro González Iñárritu dat er vaak niet meer dan anderhalf tot twee uur per dag gefilmd kon worden?

Meer fascinerende feiten in de graphic hieronder!

Infographic The Revenant

 

 

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS: