fbpx
Home / Horloges  / Panerai Lo Scienziato – Luminor 1950 Tourbillon GMT Titanio

Panerai Lo Scienziato – Luminor 1950 Tourbillon GMT Titanio

Horloges van Panerai onderscheiden zich normaliter door hun puur functionele minimalistische no-nonsense uitstraling…Zelfs een tourbillon vond Panerai lange tijd ‘not done’ op de kale wijzerplaat; te technisch, te aanwezig. Dat die visie niet in steen is gebeiteld laat Panerai zien met dit opengewerkte tourbillonhorloge: een en al dominant aanwezige techniek op de wijzerplaat. En alleen nog als Panerai te herkennen door kastvorm en typografie. Plús het feit dat ook op deze wijzerplaat nog altijd slechts een bescheiden roterend puntje bij de secondewijzer op 9 uur duidt op de aanwezigheid van een tourbillon. Kost zo’n € 139.000,- Voor meer info check DIT!

Nice to know: Voor de bouw van dit uurwerk gebuikte Panerai titanium in plaats van messing voor bruggen en platen, hetgeen een gewichtsbesparing van 35% opleverde.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD