fbpx
Home / Fashion  / Scheer ‘m weg!

Scheer ‘m weg!

Voor een beetje scheerbeurt heb je drie dingen nodig: een stoppelige huid, een scheermes (liefst zo’n klassiek klapmes natuurlijk) en… een lading bloemen.

2ec95aba-3495-4433-824c-8572ca565942Jawel, de moderne man zégt het niet alleen met bloemen, maar schéért zich ook met bloemen. Lelies wel te verstaan. En dat is niks nieuws. Want al in de oudheid, dat is dus toen onze opa’s nog niet eens waren verwekt, bereidde men oliën en zalven met de bloemblaadjes van de witte Madonna lelie (Lilium Candidium) die van origine een helende en desinfecterende werking schijnt te hebben. Een afstammeling van deze oer-lelie is nu gebruikt als hoofdbestanddeel voor MR.LILIUM, een exclusieve en natuurlijke scheerzeep die de verzorgende eigenschappen van de lelie overbrengt op jouw kin. Maar we kunnen zoveel beweren. Eerst maar eens een filmpje:

 

Meer informatie? Check dan deze geurige site. Het is toch eh… mooiwatbloemendoen.nl, niet?

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD