fbpx
Home / Fashion  / Gin & tonic in je nek

Gin & tonic in je nek

First Instinct

Klinkt niet erg uitnodigend. Toch wisten de parfumeurs van Abercrombie & Fitch dit idee tot een aantrekkelijke nieuwe geur te vormen: First Instinct.

Als opvolger van de Fierce, de geur die al jaren lang rond alle A&F stores ter wereld in een straal van 500 meter kan worden waargenomen, is deze geur een stuk minder overheersend.

Door gebruik te maken van onder andere gin & tonic, Kiwano meloen, Szechuan peper en vioolblaadjes met een basis van musk en rauwe amber, is de geur fris, aantrekkelijk, mannelijk en toch zacht en diep. Abercrombie heeft hiermee geprobeerd het moment van de eerste verliefdheidsvonk te vangen in een parfum. Het moment dat je volledig je instinct volgt en spanning overheerst.
First Instinct

Het feit dat dit een meer volwassen versie is van Fierce, is ook terug te zien aan het design van de flacon: geen ontbloot bovenlichaam meer, maar een stijlvol vormgegeven doorzichtige fles met een metalen dop en label op de zijkant.

Wat ons betreft een goede stap van A&F, dat het eerst nogal schreeuwerige imago steeds meer verruilt voor een zelfverzekerde, volwassen uitstraling.

First Instinct van Abercrombie & Fitch (v.a. €40,-) en bijpassende bodylijn is vanaf medio augustus exclusief verkrijgbaar bij parfumerie Douglas.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD