fbpx
Home / Fashion  / Zo houdt Max Verstappen zijn laptijden bij

Zo houdt Max Verstappen zijn laptijden bij

Bij TAG Heuer wrijven ze zich in de handen sinds Max Verstappen begin dit jaar de overstap maakte naar het Formule 1 Red Bull Racing team…
TAG Heuer Formula 1 Red Bull Racing Formula One Team Special Edition (1)Want de jonge coureur trekt door zijn persoonlijkheid en onnavolgbare inhaalmanoeuvres ongelooflijk veel aandacht en dat zorgt ervoor dat de camera’s meer dan gemiddeld op de bolides en coureurs van Red Bull Racing gericht zijn. En laat op die auto’s en race-overalls nu net het logo van TAG Heuer staan. Om de sportieve samenwerking met Red Bull te onderstrepen – de auto’s waarin wordt geracet heten officieel al ‘Red Bull Racing – TAG Heuer RB12’ – is er nu ook een speciaal horloge. Natuurlijk in de kleuren van het raceteam, gehangen aan een nato-strap en met een kastbodem die is voorzien van het logo en de zwartwit geblokte vlag. Kost € 1350,-TAG Heuer Formula 1 Special Max VerstappenYoungest Grand Prix Winner Special Edition (2)TAG Heuer Formula 1 Special Max VerstappenYoungest Grand Prix Winner Special Edition (1)

Binnenkort is er bovendien een speciale Max Verstappen versie van dit F1 horloge (vanaf november verkrijgbaar). Vanzelfsprekend met oranje als meest in het oog springende kleur. Op de achterzijde vind je een inscriptie waarin nog even wordt herinnerd aan het feit dat Max Verstappen de jongste Grand Prix winner ooit is, terwijl de oranje zone op de wijzerplaat aangeeft hoe oud hij precies was toen hij deze overwinning behaalde. Inderdaad, 18 jaar. De horloges zijn voorzien van een tachymeterschaal, zodat je zelfs zonder kilometerteller aan boord kunt zien hoe hard je gaat. Maar een echte F1 coureur kan dát natuurlijk niets schelen; die geeft gewoon gas.

Kost ook € 1350,- Meer info over horloges van TAG HEUER vind je HIERRed Bull Racing TAG Heuer - Max Verstappen (9)

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS: