fbpx
Home / Media  / Inspiratie-booster!

Inspiratie-booster!

Wat is de overeenkomst tussen een survival expert, een zakelijk genie en een ex vice president van de VS? Ze zijn binnenkort allemaal in Amsterdam. En jij kunt er bij zijn!

ArtistImpressie-29-08-Richard-Bear-AlInspiration360 biedt ondernemers, topmanagers en ambitieuze professionals in Nederland – mensen zoals jij dus – inspiratie en top entertainment met sprekers van wereldklasse: Richard Branson, Al Gore en Bear Grylls zijn de bekende namen. Maar vlak ook de Nederlandse Anita Elberse niet uit. Zij is professor aan de Business School van Harvard (de Amerikaanse universiteit waar Barack Obama, John. F. Kennedy, Mark Zuckerberg en Bill Gates ooit als student door de gangen liepen) en vertelt deze avond over haar onderzoek naar mensen die het gemaakt hebben in de wereld van entertainment, media en sport.Richard

Kortom, een avondvullende show cq inspiratie-booster met vier internationale sterren die openhartig spreken over hun ultimate survival van droom naar succes. Inspiration360 is een show die je raakt, energie geeft en bovenal op kippenvel niveau inspireert. De nooit eerder vertoonde internationale line-up aan topsprekers zal aan de tand worden gevoeld door bijzondere namen in de media te weten: Twan Huys, Eva Jinek en Winston Gerschtanowitz. De programmaonderdelen worden aan elkaar gekoppeld door verrassend highclass entertainment.AlGore-21

Inspiration360 vindt op 4 oktober 2016 plaats in de Ziggo Dome. Meer informatie over evenement en kaartverkoop vind je HIER!  

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD