fbpx
Home / Media  / Deepwater Horizon zegt BOEM!

Deepwater Horizon zegt BOEM!

Zwarte bladzijden in de menselijke geschiedenis vormen regelmatig de bron van inspiratie voor een interessante film. Zo ook hier….

deepwater_horizon_60082421_ps_2_s-lowDe actiethriller Deepwater Horizon gaat over het booreiland in de Golf van Mexico dat in april 2010 explodeerde en een milieuramp van ongekend formaat veroorzaakte. De grootste ooit zelfs in de Amerikaanse geschiedenis. Verwacht echter geen film over dode vogels vol olie en totaal vervuilde visgronden. Deepwater Horizon concentreert zich op de gebeurtenissen op en rond het eiland zelf, waarbij dappere mannen en vrouwen proberen zoveel mogelijk levens aan boord te redden. Hoofdrollen in dit waargebeurde verhaal zijn er voor onder meer Mark Wahlberg, John Malkovich en Kurt Russell. Vanaf 29 september in de bioscoop.

Inderdaad, een film die je wilt zien. En dat kan. Wij verloten namelijk 2 x 2 vrijkaarten. Stuur een email met je naw-gegevens naar info@gentlemenswatch.com en maak kans. Likers maken natuurlijk dubbel kans.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD