fbpx
Home / Like & Win  / WIN! KART ARRANGEMENT op SILVERSTONE voor 2 personen!

WIN! KART ARRANGEMENT op SILVERSTONE voor 2 personen!

Racen op Silverstone is niet alleen weggelegd voor Max Verstappen en kornuiten. Op slechts tien minuten afstand van Amsterdam en Haarlem bevindt zich namelijk nóg een circuit met deze naam: partycentrum Silverstone!

Hier vind je de aller-snelste kartbaan in Nederland, maar liefst 552 meter lang en gezegend met de meest uitdagende bochten. Ook fijn: de karts zijn van hoge kwaliteit en Silverstone biedt bovendien duokarts aan, voor vaders die hun Formule 1 roeping hebben gemist en nu hopen hun kind (vanaf 5 jaar) met het racevirus te besmetten.

Partycenter Silverstone biedt trouwens meer dan karten alleen. Je vindt hier ook een gloednieuwe LED bowlingbaan en de grootste lasergame arena van Europa. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de sfeervolle en gevarieerde horecagelegenheden. En wat dacht je van de diverse teambuilding-activiteiten, zoals bungeevoetbal, gladiatorspektakel en Segway rijden… Kortom, ideaal voor hét perfecte teamuitje of als sportief element tijdens je vrijgezellenfeest.

Zin om je eigen racekwaliteiten te testen op deze schitterende kartbaan? Komt goed uit, want wij verloten 2 x 2 heats voor twee personen!

Wat je moet doen om te kunnen winnen? Allereerst onze FB pagina Liken !!! (mocht je dat niet allang hebben gedaan). En daarna natuurlijk delen met de vrienden waarmee je wilt gaan racen! Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS: