fbpx
Home / Horloges  / Speciale Pilot van IWC

Speciale Pilot van IWC

Na de herlancering van de nieuwe Pilot’s Watches collectie in het begin van dit jaar, lanceert IWC Schaffhausen een gelimiteerde Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar om het 80-jarig bestaan van deze collectie te vieren.

 

IW503802 Big Pitot's Watch Perpetual Calendar Edition “1936 – A TRIBUTE TO THE 1ST IWC PILOT’S WATCH” I N 1 8 - CARAT RED GOLD WITH BLUE ALLIGATOR LEATHER STRAP Limited edition of 36 watches ∙ Mechanical movement ∙ Pellaton automatic winding ∙ IWC-manufactured 52610 calibre ∙ 7-day power reserve when fully wound ∙ Power reserve display ∙ Perpetual calendar with displays for the date, day, month, year in four digits and perpetual moon phase ∙ Small hacking seconds ∙ Glucydur® ** beryllium alloy indexless balance with high-precision adjustment screws on balance rim ∙ Breguet spring ∙ Rotor bearing in 18-carat red gold ∙ Screw-in crown ∙ Sapphire glass, convex, antireflective coating on both sides ∙ See-through sapphire-glass back ∙ Waterresistant 6 bar ∙ Case height 15.5 mm ∙ Diameter 46 mm ∙ * Exclusively available in Benelux and Scandinavia.

De Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar Edition “A Tribute to the 1st IWC Pilot’s Watch” is uitgevoerd met een rosé gouden kast (46mm), leisteen grijze wijzerplaat en een aantal subtiele oranje details.

In het horloge bevindt zich het IWC manufactuur 52610 kaliber uurwerk met dubbele veerton, keramische onderdelen en geblauwde schroeven. Dit legendarische IWC Perpetual Calendar mechanisme duidt de dag, datum, maand, maanfase en het jaar in vier cijfers aan en heeft tot het jaar 2499 slechts een paar handmatige aanpassingen nodig. Het efficiënte Pellaton automatisch opwindmechanisme biedt een 7-daagse gangreserve. In de 18 karaat rosé gouden rotor is het getal ‘36’ gegraveerd als verwijzing naar de gelimiteerde oplage.

De verkoopprijs bedraagt € 47.000,- en het is uitsluitend verkrijgbaar bij de IWC Boutique in Amsterdam en een aantal geselecteerde IWC partners binnen de Benelux en Scandinavië.iwc-calibre-52610-composition_761719

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS: