fbpx
Home / Horloges  / Muhammad Ali-horloge

Muhammad Ali-horloge

TAG Heuer eert ’s werelds grootste sportman aller tijden, met de Carrera Calibre 5 Ring Master Special Edition.

war2a11-fc6337-th-carrera-cal-5-special-edition-muhammad-ali-packshot-2016-hd-fond-blancHet stalen horloge toont tijd en datum en is geïnspireerd op de looks van de ringmaster stopwatch uit 1957, welke beschikte over zeven schaalringen, waarvan er één voor boxen was bedoeld.

tag-heuer-ring-master-1957-original

De originele ringmaster stopwatch uit 1957

Het is uitgerust met een automatisch uurwerk, Calibre 5, meet 43 mm, is waterdicht tot 100 meter en hangt aan een geperforeerde zwarte lederen band met rode stiksels. Op de achterzijde bevindt zich een gravure met een afbeelding van Muhammad Ali en bijbehorende inscriptie.

Kost € 2700,-

dos_war2a11-fc6337-2016-hd-muhammad-ali

Een gravure van GOAT – Greatest of all Time – op de achterzijde

Het gouden exemplaar op de afbeelding bovenaan is helaas niet meer te koop. Het betreft hier een uniek veilingstuk, waarvan de opbrengsten ten goede zijn gekomen aan de charitatieve Muhammad Ali Center in Louisville, Kentucky.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD