fbpx
Home / Go!  / ROLLS-ROYCE MODECOLLECTIE S/S 2017

ROLLS-ROYCE MODECOLLECTIE S/S 2017

Rolls-Royce presenteert haar collectie voor komend voorjaar en zomer. Want in de herfst is het natuurlijk weer tijd voor een nieuw modelletje. Maar wie dan leeft, dan zorgt.

920-1cbd0a0706906e6805f8095f99febab9Nu draait het allemaal om Dawn – Inspired by Fashion en wordt duidelijk dat Rolls-Royce en de wereld van haute couture al jaren dezelfde filosofie delen. De mooiste materialen op ambachtelijke wijze verwerken in begeerlijke luxegoederen die naadloos aansluiten bij de smaak en lifestyle van klanten. Zoiets dus.

Onder leiding van ontwerpdirecteur Giles Taylor werd een team getalenteerde ontwerpers uit de wereld van fashion en luxegoederen bijeengebracht. Onder andere Cherica Haye van het Royal College of Art en lederspecialist Michelle Lusby, die voorheen bij Mulberry werkte, kwamen samen om de zijdesoorten en afwerkingsdetails uit het Bespoke-programma te verzorgen. Dit resulteerde in Dawn – Inspired by Fashion, en daarmee was de basis gelegd voor de nieuwe collectie van voorjaar en zomer 2017 van het Huis van Rolls-Royce.

Voor Dawn – Inspired by Fashion kozen de ontwerpers neutraal wit als basis en drie felle, levendige kleuren die de toon zetten: Mugello Rood, Cobalto Blauw en Mandarin. Subtiele accenten in een van deze kleuren sieren het in- en exterieur van elke Dawn, met als hoogtepunt het cabrioletdak. Het ‘stille ballet’ van het sluiten van het in de accentkleur uitgevoerde dak krijgt een bijzondere betekenis, want terwijl het interieur van de buitenwereld wordt afgesloten, kan de ware spotter nog net een pennenstreek van de bijzondere kleurcombinatie opvangen.

Het lakproces waarbij Dawn – Inspired by Fashion in Andalucian White wordt uitgevoerd, neemt negen dagen (!) in beslag. De taillelijn die in een van de drie kleuren is uitgevoerd en gracieus over de flanken van de auto loopt, wordt met de hand geschilderd. Diverse speciale Bespoke in- en exterieurdetails complementeren de exclusieve Dawn – Inspired by Fashion.

Wat ie kost? Dat kunnen ze je straks haarfijn vertellen bij CITO MOTORS in Eindhoven. Ga uit van eh… veel.920-c56486fa3609670d60cc825e3e476a1d 920-dbe1f7d990a754b82f75f2d7e9b10f1b

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS: