fbpx
Home / Food & Drinks  / Some bloody cocktails

Some bloody cocktails

Nog even snel een goeie Halloween cocktail voor vanavond bedenken? GW maakt het je gemakkelijk.

Verras je vrienden deze Halloween met een aantal bloody RED cocktails. Geef een frisse twist aan de beroemde Bloody Mary of creëer een Bloody Pizza cocktail met Villa Massa Limoncello.

Met de lancering van de RED limited edition fles, introduceert Belvedere ook twee verrassende cocktails met een rode twist. Extra leuk: met RED Spritz en RED Martini steun je en passant het goede doel: 50% van de winst uit de verkoop van elke fles gaat naar het Global Fund, het toonaangevende financieringsprogramma in de strijd tegen hiv/aids in Afrika. Happy Halloween! (Overigens kun je deze cocktails natuurlijk de rest van het jaar ook gewoon drinken)

Villa Massa Bloody Pizza – De Italiaanse versie van de beroemde Bloody Mary cocktail (zie afbeelding bovenaan)

Ingrediënten: 30ml tomatensap, 20ml Villa Massa Limoncello, 10ml vodka sap van 1/3 citroen, Tabasco, Worcestersauce, Peper

Mix de ingrediënten en roer door met een lepel. Vul vervolgens een martini glas met de mix. Maak de cocktail echt af met de Italiaanse garnering: basilicum, mozzarella en tomaat!

villa-massa-blushVilla Massa Blush

Ingrediënten: 3,5 cl Villa Massa Limoncello, 6 cl cranberry sap, 12 cl Sprite/7-up, Citroenpartje, Tumblerglas

Vul een tumblerglas met veel ijs. Schenk de Villa Massa in het glas en vul het glas met cranberry sap tot 3 cm onder de rand. Roer de mix door met een lepel en voeg de Sprite/7-up toe. Garneer met een citroenpartje.

belvederered-spritz-expr-date-31-maart-2017BELVEDERE RED Spritz

Ingrediënten: 45ml Belvedere vodka, 30ml Bitter aperitief, 2 sinaasappelschijfjes, Een takje rozemarijn

Vul een groot wijnglas met ijs en mix vervolgens de Belvedere vodka met de Bitter aperitief. Vul het glas op met eenzelfde hoeveelheid mineraalwater en tonic. Garneer met een takje rozemarijn en sinaasappelschijfje.

BELVEDERE RED Martinibelvederered-martini-expr-date-31-maart-2017

Ingrediënten: 60ml Belvedere vodka, 10ml Sweet Vermouth, 5ml Maraschino likeur, 2 scheutjes Peychaud’s bitters

Mix de Belvedere vodka, Sweet Vermouth, Maraschino likeur en Peychaud’s bitters. Stir vervolgens met ijs en serveer heel koud. Garneer met een sinaasappelzest.

 

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD