fbpx
Home / Like & Win  / 

Oscar winnend regisseur Oliver Stone brengt een van de belangrijkste en meest fascinerende waargebeurde verhalen van de 21ste eeuw naar het witte doek: Snowden!

snowden_60082439_ps_1_s-lowDe steengoede thriller Snowden onthult het fascinerende en soms ongelooflijke verhaal van Edward Snowden (gespeeld door Joseph Gordon-Levitt), een voormalig NSA medewerker die duizenden geclassificeerde documenten aan de pers lekt en daarmee een van de meest gezochte personen ter wereld wordt. Sommigen beschouwen Edward Snowden als een held, sommigen als een verrader. Maar welke visie je ook deelt, het intrigerende verhaal over zijn beweegredenen, de mensen die hij achterliet en de manier waarop hij alles voor elkaar kreeg zorgt voor een van de meest interessante films van het jaar. Een absolute must-see!

Snowden draait vanaf 10 november in de bioscoop. GW verloot vrijkaarten + classified extra info op een usb stick ! Winnen? Stuur een email naar info(at)gentlemenswatch.com o.v.v. Snowden. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Sacha_1636.NEF

Sacha_1636.NEF

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS: