fbpx
Home / Like & Win  / WIN! Het puurste geluid voor naast je bed

WIN! Het puurste geluid voor naast je bed

Pure heeft zijn nieuwe Evoke H4 nog maar nét gelanceerd… en jij kunt hem nu al WINNEN!

evoke_h4_front_walnut De Evoke H4, met zijn massief houten behuizing, is voorzien van een nieuw kleurendisplay, verbeterde audiokwaliteit en natuurlijk een Bluetooth verbinding voor het streamen van muziek. Knoppen en features op de nieuwe Evoke serie zijn volledig afgestemd op dat prettige display. Alle toetsen zijn voor het gemak gegroepeerd (menu-navigatie, alarm en voorkeurszenders) en er is een handige ‘back’ knop. De H4 is bovendien uitgerust met een intuïtieve Snoozehandle: wanneer je wekker afgaat hoef je de handle alleen licht aan te raken voor de snoozestand. Ten opzichte van eerdere versies heeft dit nieuwe model een verbeterde speakerbehuizing en is hij speciaal getuned om de klanken van zowel stemgeluid als muziek perfect en gebalanceerd te laten klinken. De Evoke H4 is verder uitgerust met een verbeterde interne stroomverdeling waardoor het dynamische vermogen toeneemt en vervorming van het geluid wordt geminimaliseerd voor een optimale geluidservaring. Ook fijn om te weten: alle producten van Pure worden in het Verenigd Koninkrijk ontworpen en geproduceerd met zorg voor het milieu en in fabrieken die voldoen aan de criteria voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. De Evoke H4 kost € 229,99.

Meer informatie over Pure vind je HIER!

Wat je moet doen om dit fijne apparaat te winnen? Weinig! Wij verloten hem namelijk gewoon onder de LIKERS van onze Facebook pagina. Zorg er dus snel voor dat je er daar bij hoort! De snelste weg naar een kans vind je HIER! De winnaar ontvangt eind januari 2017 persoonlijk bericht.

 

 

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD