Home / Media  / Explosieve Marathon film

Explosieve Marathon film

Liefhebbers van real life actie hebben aan Mark Wahlberg een goeie deze tijd. Want na het milieurampdrama Deepwater Horizon is er nu de explosief spannende film Patriot’s Day!

Voor Patriot’s Day ging Wahlberg opnieuw een samenwerking aan met regisseur Peter Berg, na eerder Lone Survivor en Deepwater Horizon met hem te hebben gemaakt.

patriots_day_60082438_ps_1_s-lowDeze nieuwe film gaat over de bomaanslag die plaatsvond tijdens de marathon van Boston in 2013 en de periode die daar direct op volgde. Terwijl de stad in rouw is, beginnen de politie- en ordediensten aan een race tegen de klok. Men doet er alles aan om de slachtoffers te helpen en de voortvluchtige daders zo snel mogelijk te achterhalen, om te voorkomen dat er een nieuwe aanslag gepleegd wordt. Het is de eerste speelfilm over deze gebeurtenis, maar waarschijnlijk niet de laatste. Naar verluid zijn zowel Casey Affleck als Jake Gyllenhaal momenteel betrokken bij twee producties die hetzelfde onderwerp belichten vanuit andere perspectieven.

Patriot’s Day draait vanaf 12 januari in de bioscoop! Check nu alvast de trailer hieronder!

 

 

Zien? Wij geven een setje vrijkaarten weg! Stuur een email info[at]gentlemenswatch.com o.v.v. van Patriot’s Day en wie weet heb je geluk. 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.