Instant Search

A Stylish Magazine for Men

Demain Tout Commence

Een paar jaar geleden ook zo genoten van de verrassende Franse wereldhit The Intouchables? Dan wil je deze film ook absoluut zien!

demain_tout_commence_60082432_ps_1_s-lowSamuel (Omar Sy), de man met de meest aanstekelijke glimlach van het westelijk halfrond, leidt ditmaal een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin (Clémence Poésy), een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria. Als Kristin ervandoor gaat en de baby bij Samuel achterlaat vertrekt hij halsoverkop naar Londen om haar terug te brengen naar haar moeder, maar zonder succes.

Vader en dochter vestigen zich in Londen waar Samuel als stuntman gaat werken en zich ontpopt tot een onconventionele, maar zeker liefdevolle vader. Acht jaar later zijn hij en Gloria een onafscheidelijk duo. Maar dan duikt de moeder van Gloria opnieuw op en wil ze haar dochter terug… De film draait nu!

Voorproefje vind je hier:

Actie: GW geeft 2 setjes filmkaarten weg. Winnen? Stuur dan een email voor 10 februari naar info[at]gentlemenswatch.com ovv Demain en wellicht heb je geluk.