Home / Media  / John Wick is back!

John Wick is back!

Niet iedere sequel is de moeite van het kijken waard. Maar deze ab-so-luut wel! John Wick is terug, en dat bevalt niet iedereen even goed.

john_wick_2_60082433_ps_1_s-lowIn dit spectaculaire vervolg op de filmhit uit 2014 moet de legendarische huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) zijn pensioen nog weer eens even uitstellen wanneer een oud-collega de macht probeert te grijpen over een schimmige Italiaanse organisatie. Gebonden door een bloed-eed om hem te helpen reist John af naar Rome. Daar komt hij tegenover een aantal van de beste moordenaars ter wereld te staan. Wat volgt is een bloedstollende strijd vol adrenaline en spectaculaire vechtscenes. Wie Deel 1 van deze franchise wist te waarderen zal zeker niet teleurgesteld raken door dit vervolg. De rol van John Wick is Reeves op het lijf geschreven. De lege, gepijnigde blik en het onderkoelde spel past hem als een maatpak. Overtuig jezelf hieronder.

Over maatpakken gesproken: wij verloten niet alleen 2 sets vrijkaarten voor deze film, maar ook evenzoveel originele John Wick-stropdassen en -manchetknopen. Wil je winnen? Stuur dan snel een e-mail met naw gegevens naar info[at]gentlemenswatch.com o.v.v. JW2! Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. John Wick 2 draait vanaf 9 februari in de bioscoop!John Wick 2_manchetknopenJohn Wick 2_stropdas

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD