fbpx
Home / Like & Win  / Zien! Sully & The Miracle on the Hudson

Zien! Sully & The Miracle on the Hudson

Sully is gebaseerd op Sullenbergers memoires Highest Duty uit 2009 en vertelt het verhaal van de wereldberoemde noodlanding op 15 januari 2009 op de New Yorkse Hudson River.

Sully_INTL_Alt_1sht_2764x4096_master-rev-1_Textless_3109ac2eErvaren piloot Chesley Sullenberger (Tom Hanks) bestuurt een passagiersvliegtuig met 155 mensen aan boord. Wanneer het vliegtuig vlak na opstijgen een zwerm ganzen raakt en de twee motoren uitvallen, moet Sullenberg snel een beslissing nemen; terugkeren naar het vliegveld of een noodlanding maken op de Hudson River. Als hij kiest voor het laatste overleven alle passagiers de landing en wordt Sullenberger, die al snel de naam ‘Sully’ krijgt, door de media geprezen om zijn heldendaad. Op de achtergrond vindt echter een groot onderzoek plaats dat de reputatie en carrière van Sullenberger dreigt te verwoesten…BX_Sully_BD_Packshot_3d

Sully, geregisseerd door Clint Eastwood, is nu verkrijgbaar op 4K UHD, Blu-ray, DVD en VOD.

GW verloot 3 Blu-rays. Winnen? Like op FB of stuur een e-mail naar info[at]gentlemenswatch.com o.v.v. Sully!

Voorproefje? Check de trailer!

 

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD