fbpx
Home / Like & Win  / WIN – Een gezonde muis

WIN – Een gezonde muis

Vaak lijken computermuizen verdacht veel op die knaagdiertjes waar ze naar vernoemd zijn: ze piepen en zitten vol ongezonde bacteriën. Zo niet deze nieuwe Axon van Speedlink.

Deze ergonomisch gevormde desktopmuis is namelijk vernieuwd en beschikt nu over fluisterstille bedieningsknoppen en een speciaal antibacterieel oppervlak dat tot wel 99% van de bacteriën dood. Een prettige gedachte wanneer er weer eens een griepgolf over het land waart en meerdere mensen gebruik maken van een en dezelfde computer. Met deze Axon surf je voortaan ontspannen, gezond én geluidloos over het web.sl-610009-rrbk_rgb_002

LET OP: Wij geven er 2 gratis weg. Winnen? Like dan snel deze post óf stuur een persoonlijk e-mailtje naar info[at]gentlemenswatch.com! Doe dit voor 15 mei. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

De specs: USB-muis met 5 knoppen | Antibacterieel oppervlak – doodt tot wel 99% van de bacteriën | Stille hoofdknoppen | Rubberen zijkanten voor een vaste grip | Ergonomisch, groot design met handige duimknoppen | Optische sensor met een instelbare resolutie tot 2400dpi | Snelle installatie zonder drivers | Kabellengte 1,5m | Kost €24,99

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD