fbpx
Home / Media  / Kong is back!

Kong is back!

Weer zo’n afgezaagde monsterfilm? Niet in dit geval! Kong: Skull Island boeit namelijk vanaf de eerste tot en met de laatste seconde.

Oké, je moet natuurlijk wel van een actiefilm over grote beesten die kleine mensen als lunch zien houden. Maar dat doen we allemaal op z’n tijd, toch? Het leuke van Kong: Skull Island is dat de relatief onbekende arthouse regisseur Jordan Vogt-Roberts de kans kreeg om bij de productie van dit mega spektakel de touwtjes in handen te nemen. Het resultaat is een zeer kijkwaardige mix van actie, spanning en humor die continu verrast.

Het verhaal is niet echt origineel – een groep ontdekkingsreizigers gaat op excursie naar een mysterieus eiland en ontdekt dat de natuur daar net iets groter en gevaarlijker is dan in de rest van de wereld – maar de uitwerking ervan is dermate verfrissend dat we ‘m absoluut kunnen aanraden. Volume op vol, popcorn in de hand en genieten maar!

Nu verkrijgbaar op Blu-ray (3D), DVD, 4K UHD en via VOD!

 

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD