Home / Media  / Narcos op een schijfje

Narcos op een schijfje

Narcos 2 op een schijfje. Omdat nu eenmaal niet iedereen Netflix heeft…Terwijl Netflix-kijkers worden verwend met de ene briljante serie na de andere, bestaat er ook nog zoiets als de Netflix-lozen. Mensen die liever tv kijken of zo nu en dan een schijfje in een apparaat douwen. Gelukkig voor hen worden Neflix-series ook op Bluray en dvd uitgebracht. Zoals nu dan eindelijk het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie ‘Narcos’ (seizoen 3 is inmiddels via de zender te bekijken).

Dit tweede seizoen begint waar seizoen 1 ophield: Pablo Escobar staat net buiten La Catedral op het punt gearresteerd te worden. In de anderhalf jaar die volgt, zien we sommige van Escobar’s meest gewelddadige handelingen. Niet alleen moet hij continue op de vlucht blijven voor de overheid, ook in Escobar’s eigen kartel duiken steeds meer ambitieuze rivalen op. En terwijl Escobar steeds meer in gevaar komt en niemand meer lijkt te kunnen vertrouwen, bereiken de spanningen in Colombia ook een hoogtepunt. Escobar kan alleen overleven als hij de kalmte kan bewaren. Maar dat is geen gemakkelijke opgave… Narcos’ is een absolute must see en scoort op IMDB een 8,9! Daarmee staat het in de top dertig van best beoordeelde tv-series ooit.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD