Home / Like & Win  / The Dark Tower

The Dark Tower

In de nieuwste GW – nu in de verkoop – een uitgebreid interview met The Dark Tower-ster Idris Elba. Zorg dat je deze sapnnende film snel gaat zien!

The Dark Tower is gebaseerd op de epische boekenreeks ‘De Donkere Toren’ van niemand minder dan bestseller auteur Stephen King. Een meeslepend verhaal dat gaat over de laatste scherpschutter, Gunslinger Roland Deschain (gespeeld door Idris Elba), die is verwikkeld in een eeuwige strijd met Walter O’Dim, ook bekend als The Man in Black (Matthew McConaughey). Roland is vastbesloten om te voorkomen dat O’Dim de macht neemt over de Dark Tower, die het universum bij elkaar houdt. Het lot van meerdere werelden staat op het spel en alleen Roland kan de toren verdedigen tegen The Man in Black. Check ook de site! En natuurlijk de trailer:

THE DARK TOWER draait NU in de bioscoop!

Zien? GW verloot 2 sets van 2 vrijkaarten + 2 unieke notebooks. Winnen? Stuur dan snel een e-mail met je naw-gegevens naar info[at]gentlemenswatch.com o.v.v. Dark Tower. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.Dark_tower_LK4_QUAD_18voorprem

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD