Home / Like & Win  / Klasse Cruise in American Made

Klasse Cruise in American Made

Tom Cruise speelt in American Made een van zijn leukste rollen ooit. Mis die film niet!

American Made is gebaseerd op de bizarre en waargebeurde belevenissen van Barry Seal (Tom Cruise), een ritselaar en piloot die onverwachts door de CIA gerekruteerd wordt om één van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis uit te voeren. In de nieuwste GW – nu in de winkel!- staat een uitgebreid interview met Doug Liman, de regisseur achter deze vermakelijke film. Liman is zo’n beetje de meest eigenwijze vakman in de business, die studiobazen met enige regelmaat tegen zich in het harnas jaagt. Maar ze blijven hem vragen. En dat is niet zo gek, getuige ook weer deze productie.

Voorproefje? Check de trailer en ontdek hoe Tom Cruise nog altijd profiteert van zijn vroegere Top Gun-opleiding…

American Made draait NU in de bioscoop.

Zien? GW verloot 2 sets van 2 vrijkaarten + 2 unieke American Made-tassen. Winnen? Stuur dan snel een e-mail met je naw-gegevens naar info[at]gentlemenswatch.com o.v.v. American Made. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.AMERICAN_MADE_QUAD-NL_ImaxNu

 

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD