fbpx
Home / Like & Win  / Stronger, een film over kracht

Stronger, een film over kracht

Stronger is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die plotseling een symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013.

In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de marathon. Dan ontploft de bom. Met als gevolg dat Jeff beide benen verliest. Wanneer hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren. Maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met steun van Erin en zijn familie knokt Jeff zich door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces. Een periode waarin familiebanden zwaar op de proef worden gesteld. En zijn innerlijke moed om met deze tegenslag om te gaan een allesbepalende rol speelt.STRONGER_ARTWORK_final poster_70x100

Een film die je gegarandeerd de nodige brokken in de keel zal bezorgen, maar ook een mooie bron van inspiratie is. Stronger draait vanaf 5 oktober.

Zien? GW verloot 3 sets vrijkaarten! Stuur je naw-gegevens naar info[at]gentlemenswatch.com o.v.v. de filmtitel. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD