fbpx
Home / Media  / Go to Westworld!

Go to Westworld!

Welkom in Westworld, een amusementspark dat zijn gelijke niet kent…

Dit technologisch geavanceerd Western-themapark wordt bevolkt door synthetische androïden die hosts worden genoemd. De hosts, die er als levensechte cowboys en dames van plezier uitzien, volgen iedere dag een verhaallijn die voor hen is geschreven. Tenzij… ze worden beïnvloed door bezoekers van het park. Tegen exorbitant hoge prijzen mogen  bezoekers zich namelijk ongeremd uitleven in dit Wilde Westen, zonder angst voor vergelding. Alles mag, alles kan. Totdat…

Deze topserie van HBO is gebaseerd op de gelijknamige filmklassieker van Michael Crichton uit 1973. Westworld wordt op IMDb beoordeeld met een 9 en is dus een serie die je ab-so-luut gezien moet hebben. Het eerste seizoen is nu verkrijgbaar op 4K UHD, Blu-ray en DVD. Daarmee is het de eerste televisieserie die wordt uitgebracht op 4K UHD.

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD