fbpx
Home / Like & Win  / WIN: Game of Thrones 7 & GoT Risk!

WIN: Game of Thrones 7 & GoT Risk!

In Game of Thrones kan alles en iedereen kapot… behalve de serie zelf. Grote vraag is: komt er ooit een einde aan?

Voorlopig waarschijnlijk niet, want na seizoen 7 volgt in ieder geval ook een nummer 8. En waarom ook niet. Dit zevende seizoen van Game of Thrones bevat immers de meest bekeken première- en finale aflevering in de complete HBO-geschiedenis. Daarnaast is GoT nog altijd de meest bekroonde dramaserie in de Emmy-historie, met tot op heden 109 nominaties en twee Emmy Awards voor beste dramaserie.

Seizoen 7 van het records brekende fenomeen, op IMDb beoordeeld met een 9,5, is nu (vanaf 11 december) ook verkrijgbaar op Blu-ray en DVD. En voor wie voor het kijken afhankelijk is van dit soort schijfjes was dat het wachten meer dan waard. De strijd om de ijzeren troon is namelijk nog altijd gaande, maar inmiddels ligt er een andere vijand op de loer die alle families zou kunnen uitschakelen. Het recept laat zich raden: actie van begin tot eind en de meest epische gevechten tot nu toe!

Game of Thrones S7 BR 3DWIN!

GW verloot 2x Game of Thrones Risk, een speciale editie van dit legendarische spel, en 2x de Blu-ray van het 7e seizoen. Winnen? Stuur dan snel een e-mail met je NAW-gegevens naar info[at]gentlemenswatch.com o.v.v. GoT7. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.GOT Deluxe Risk Master HR

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD