fbpx
Home / Like & Win  / 12 Strong

12 Strong

Toepasselijke titel voor een verhaal dat bijna te sterk lijkt om waar te zijn. Maar toch echt is gebeurd…

HS_09711_S.jpg

HS_09711_S.jpg

12 Strong speelt zich af tijdens de onzekere dagen na 9/11. Een team van de Amerikaanse Special Forces, geleid door kapitein Mitch Nelson (Chris Hemsworth), is uitgekozen om als eerste van de Amerikaanse troepen naar Afghanistan af te reizen voor een gevaarlijke missie. Daar moeten ze de Generaal van de Noordelijke Alliantie (Navid Negahban) overtuigen om de krachten te bundelen en zo hun gemeenschappelijke tegenstander te verslaan: de Taliban en hun Al Qaeda-bondgenoten. Naast het overwinnen van wederzijds wantrouwen en een enorme cultuurkloof, moet het team – gewend aan de modernste vorm van oorlogsvoering – de primitievere tactieken van de Afghaanse soldaten aannemen en gaan de Amerikanen zelfs als heuse cowboys te paard de strijd aan…

12 Strong draait vanaf 1 februari in de bioscoop. Zien? GW verloot 4 sets van 2 vrijkaarten! Winnen? Stuur dan voor 7 februari een email met je naw-gegevens naar info[at]gentlemenswatch.com o.v.v. 12 Strong!

 

 

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD