fbpx
Home / Go!  / Better in Black

Better in Black

Op zoek naar een stealth sportwagen waarmee je je héél snel uit de voeten kunt maken? De maatwerkafdeling van McLaren Automotive voegt deze zomer de 570GT MSO Black Collection toe aan de Sports Series. Vanbuiten is de auto gespoten in Carbon Black, een speciaal ontwikkelde lak met een fraaie, diepe glans. Maar het ‘stealth’-thema is natuuurlijk verder doorgetrokken: details aan de buitenzijde van de auto, zoals de voor- en achterspoilers, skirts en luchtinlaten zijn in zwart uitgevoerd. En het geheel is aangevuld met de dubbelspaaks lichtgewicht gesmede aluminium wielen, uitgevoerd in, jawel, Gloss Black Diamond, met Pirelli P Zero™ Corsa-banden, zwarte remklauwen en koolstof-keramische remmen. Het op luxe gerichte interieur is uitgevoerd met de nieuwe MSO Black Collection afwerking, waaronder een unieke combinatie van Jet Black leder met Carbon Black Alcantara accenten op de middentunnel, het onderste deel van het dashboard, de hemelbekleding, het stuurwiel en de randen rond de luidsprekers. Er worden slechts 100 exemplaren gebouwd en het model zal daardoor ongetwijfeld zeker een collectors item worden. Hoeveel er naar Nederland gaan komen is nog niet bekend. De prijs is dat wel. De 570GT Black Collection gaat namelijk € 288.000,- euro kosten. 

DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

POST TAGS: